Experienţă În Videochat.

poza studio

Cine suntem

Suntem o echipa de tineri, dinamica si profesionista, care au reusit pe piata videochatului. Firma noastra a inceput activitatea in vara anului 2001, in Bucuresti, timp in care studiourile noastre au castigat respectul celor mai importante site-uri din domeniu.

In prezent detinem toate informatiile si conditiile necesare pentru angajari in domeniul videochatului la nivel inalt, fie la studio fie la domiciliu. Detinem studiouri in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti si Brasov.

Pentru noi discretia si seriozitatea sunt cuvintele cheie.

Ce căutăm

Daca esti o fata serioasa, dinamica, stii engleza sau(si) franceza, stii ce vrei si cum sa obtii acel lucru, te asteptam sa ne contactezi departamentul nostru de angajari si te vom integra grupului nostru. De asemeni cuplurile sunt binevenite.

poza studio

Ce oferim:

In prezent detinem unele dintre cele mai respectate studiouri in domeniu, site-urile noastre partener ne recunosc importanta si ne respecta pe masura. Studiourile noastre sunt in zone sigure, dotate cu toate utilitarele si echipamentele necesare lucrului in domeniul videochatului la nivel inalt si in legalitate.

Timpul de lucru este flexibil, adaptat fiecarui model in parte, exista posibilitatea de angajare la studio, la domiciliu sau a cazarii in studiourile noastre. Garantam fiecarei fete venirea sumei de bani corespunzatoare fara exceptii, fara probleme si fara intarzieri.

Asa ca nu mai sta pe ganduri, daca vrei sa lucrezi in domeniul videochatului alaturi de un grup dinamic si capabil, noi te vom invata sa ai succes.

Despre noi
Despre studio
Ce spun altii
Videochat
Ce inseamna videochat
Studiouri
Angajeaza-te la noi
Jobul perfect
Contact