Studioul Nostru de videochat.

Despre studioul nostru de videochat

Pentru moment, serviciile pe care le oferim angajarilor la studio se limiteaza la Bucuresti, Ploiesti, Pitesti si Brasov. Suntem mereu deschisi colaborarii cu alte orase mari din Romania pt deschiderea de noi studiouri.

Personalul nostru calificat asigura eficienta, buna organizare si colaborare dintre studio si angajati. Dispunem de personal care poate acorda asistenta si traning persoanelor incepatoare in acest domeniu cat si suport tehnic rapid.

poza studio poza studio

Principalele beneficii pe care studiourile noastre de videochat le ofera

  1. Asigurarea unui loc sigur, stabil, profesional, intim si discret persoanelor dornice sa lucreze.
  2. Asigurarea legaturii dintre siteurile de videochat si conturile fiecarei fete, rezolvarea neintelegerilor si disputelor dintre aceste doua parti si deschiderea permanenta de conturi noi.
  3. Asigurarea tehnica a calculatoarelor, camerelor video si functionarea acestora in conditii perfecte la nivel profesional.
  4. Asigurarea calitatii internetului pentru ca legatura video a fiecarei fete sa fie la standarde inalte, miscarile fetelor sa fie fluente si fara intreruperi.
  5. Asigurarea calitatii luminilor pentru fiecare fata, fara sa existe umbre, lumina trebuie sa fie foarte puternica si de calitate pt o imagine cat mai profesionala.
  6. Asigurarea decorului si a ambientului pt fiecare fata.
  7. Asigurarea trainingului persoanelor incepatoare cat si asistenta fetelor experimentate de a avea un succes continu si ascendent intr-un cadru profesional si in legalitate deplina.
  8. Asigurarea platii fiecarei fete fara probleme, fara intarzieri si fara exceptii, indiferent de siteul cu care se lucreaza, a problemelor care intervin sau a modului de trimitere a banilor de catre siteuri.
  9. Asigurarea continuitatii lucrului fiecarei fete, fara intreruperi si fara probleme, pt ca fiecare fata sa lucreze un numar de ore optim pt satisfacerea nevoilor financiare a acestor fete.
  10. Asigurarea transportului la domiciliu la orele zilei cand nu exista mijloace de transport in comun.
Despre noi
Despre studio
Ce spun altii
Videochat
Ce inseamna videochat
Studiouri
Angajeaza-te la noi
Jobul perfect
Contact