Legalitatea In domeniul videochatului.

Angajare la studio sau la domiciliu?

Este o intrebare pe care multe fete si-o pun si nu stiu exact raspunsul. In general fiecare fata trebuie sa se intrebe daca isi poate asigura singura toate conditiile optime lucrului la domiciliu, daca are un loc sigur si intim, daca nu este intrerupta in permanenta de familie/vecini/prieteni, daca isi poate gestiona timpul de lucru singura pt a avea succes si daca isi poate oferi singura calitate si professionalism imaginii video pe care o emite.


Principala intrebare pe care fiecare fata ar trebui sa si-o puna este daca are experienta destula pt a lucra singura, fara ajutor, fara sfaturi si fara asistenta de catre persoanele vehi in domeniu.


Experienta pe care firma noastra de videochat din Bucuresti a dobandint-o in cursul multor ani de experienta spune ca orice fata lucreaza mai bine la un studio profesional cat timp studioul ii asigura toate lucrurile enumerate mai sus.


Desi se lucreaza la studio si procentul primit de fata este mai mic, in general, fata reuseste sa primeasca mai multi bani lucrand de la studio unde sumele dobandite sunt mult mai mari decat pe un procent mai mare la domiciliu.


O alta problema majora cu care orice fata se confrunta la domiciliu este gestionarea timpului de lucru, mereu exista ceva mai bun si mai placut de facut, mereu exista vizite la domiciliu de catre prieteni, familie, vecini, etc. In timp fata ajungand sa lucreze din ce in ce mai putin pana cand sumele dobandite sunt inconsiderabile.

In esenta, obligatia unui studio este de a oferi servicii, de a garanta conditii optime de lucru unei fete pt ca respectiva fata sa atinga castiguri maxime. Pentru aceste servicii studioul opreste un comision din aceasta suma.

poza studio

Activitate legala in domeniul videochatului

Activitatea de videochat propriuzisa nu incalca nici o prevedere legala.

Firma noastra s-a adaptat cerintelor legale privind activitatea de videochat inca de la inceput. Firma noastra asigura urmarea cu strictete a tuturor prevederilor legislative cu privire la desfasurarea activitatii de videochat in conditii legale.

Varsta minima a oricarei persoane care solicita un post in domeniu este de 18 ani.

Nu ezitati sa ne contactati daca doriti orice alta informatie despre firma noastra in privinta legalitatii activitatii de videochat.

Ce este un studio de videochat

Un studio de videochat reprezinta o locatie din care persoanele dornice sa lucreze in aceasta activitate pot primi informatii, unde fete se pot angaja in acest domeniu pt a avea un luc sigur si stabil de lucru daca la domiciliu nu este posibil, pot sa primeasca training pt a desfasura activitatea in cele mai profesionale tehnici si de a dobandi experienta.


In general obligatiile unui studio sunt urmatoarele

  1. Asigurarea unui loc in siguranta, stabil, profesional, intim si discret persoanelor dornice sa lucreze.
  2. Asigurarea legaturii dintre siteurile de videochat si conturile fiecarei fete, rezolvarea neintelegerilor si disputelor dintre aceste doua parti si deschiderea permanenta de conturi noi.
  3. Asigurarea tehnica a calculatoarelor, camerelor video si functionarea acestora in conditii perfecte la nivel profesional.
  4. Asigurarea calitatii internetului pt ca legatura video a fiecarei fete sa fie la standarde inalte, miscarile fetelor sa fie fluente si fara intreruperi.
  5. Asigurarea calitatii luminilor pt fiecare fata, fara sa existe umbre, lumina trebuie sa fie foarte puternica si de calitate pt o imagine cat mai profesionala.
  6. Asigurarea decorului si a ambientului pt fiecare fata.
  7. Asigurarea trainingului persoanelor incepatoare cat si asistenta fetelor experimentate de a avea un succes continu si ascendent intr-un cadru profesional si in legalitate deplina.
  8. Asigurarea platii fiecarei fete fara probleme, fara intarzieri si fara exceptii, indiferent de siteul cu care se lucreaza, a problemelor care intervin sau a modului de trimitere a banilor de catre siteuri.
  9. Asigurarea continuitatii lucrului fiecarei fete, fara intreruperi si fara probleme, pt ca fiecare fata sa lucreze un numar de ore optim pt satisfacerea nevoilor financiare a acestor fete.
  10. Asigurarea calitatii serviciilor de videochat oferite catre siteuri.

Pentru aceste responsabilitati pe care un studio de videochat le asuma, acesta percepe un comision care poate varia in functie de studioul cu care se colaboreaza si de serviciile oferite.

Despre noi
Despre studio
Ce spun altii
Videochat
Ce inseamna videochat
Studiouri
Angajeaza-te la noi
Jobul perfect
Contact